Schildersbedrijf A.W. van der Burgh
Hofsingel 107 010 5910335
3155 AL Maasland info@adwinvanderburgh.nl

Werkzaamheden

Binnenschilderwerk

Voor het binnenschilderwerk gebruik ik watergedragen producten, omdat deze producten minder belastend zijn voor het milieu. Ik werk o.a. met de producten van Sikkens, Wyzanol, Drenth, Brink Molijn, en Painting the past.

Mijn projecten bestaan voornamelijk uit kleuradvies, schilderen van gevelkozijnen, ramen en deuren, schilderen van binnendeuren-kozijnen en trappen. Ik verzorg ook sauswerk van wanden en plafonds en u kunt bij mij terecht voor verschillende soorten wandafwerking, van glasweefsel tot decoratieve producten zoals krijtverf.

Buitenschilderwerk

Ook voor buitenschilderwerk gebruik ik professionele producten.
Het buitenschilderwerk bestaat onder andere uit:
- verftechnische en kleuradvies,
- houtrotherstel,
- het schilderen van gevelkozijnen, ramen, deuren, gootverstekken, dakkapellen en metalen onderdelen,
- sauswerk van buitengevels.

Wandafwerking

Voor behangwerkzaamheden bent u tevens bij mij op het juiste adres. Ik heb mij verder gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvlies. Glasvlies heeft de mooie eigenschap, dat het lichte oneffenheden in uw wand wegneemt. Dit leidt tot een strak en mooi resultaat. Glasvlies is in allerlei structuren en motieven beschikbaar en kan weer in de door u gewenste kleur worden gesausd.

Overige werkzaamheden

Door een goede samenwerking met vaste glas- en aannemingsbedrijven kunt u bij mij tevens terecht voor diverse glas- en onderhoudswerkzaamheden.

Onderhoudsplan

Wilt u kosten besparen? Dan kan ik voor u een onderhoudsplan voor uw schilderwerk opstellen. Vaak wordt er te laat naar het schilderwerk gekeken. Met regelmatig bijhouden bent u voordeliger uit. Ik kan samen met u een onderhoudsplan opstellen. Daardoor hebt u minder kans op dure kosten van bijvoorbeeld het vervangen van kozijnen in verband met houtrot. Een goede verflaag beschermt uw hout tegen allerlei weersinvloeden.

De voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet